Ceronav nu este afectată de criza financiară (VIDEO)

Ceronav nu este afectată de criza financiară. Mai mult, conducerea are planuri de a se extinde şi de a deveni o companie naţională. Având în vedere şi cererea de pe piaţa muncii, Ceronav îşi propune să ofere cei mai bine pregătiţi oameni în domeniul naval.

Anul acesta, Ceronav a depăşit cu 30 de procente veniturile pe care le preconizase că le va obţine.

Pentru a specula momentul, conducerea Ceronav are planuri mari. Adică să se extindă şi să devină companie naţională, care să răspundă nevoilor clienţilor de pe piaţa marinărească. Şi pentru a avea cei mai buni specialişti de pe piaţă, Ceronav a intrat deja în discuţii cu o serie de centre de pregătire din Turcia, Marea Britanie şi Serbia. Programele de pregătire vor fi adaptate la standardele internaţionale, iar cursurile se vor desfăşura într-un mediu modern, cu toate facilităţile de care cursanţii au nevoie, de la cantină şi pînă la locuri de parcare. Odată pusă la punct paleta de servicii oferite clienţilor, Ceronav va introduce şi o grilă de discount-uri, între 2 şi 10 la sută, în funcţie de numărul de cursanţi înscrişi prin agenţiile de crewing sau companiile de navigaţie. Primul pas a fost făcut şi constă în realizarea unui studio de fezabilitate în vederea reorganizării Ceronav şi a direcţiilor de dezvoltare pe plan naţional şi internaţional. De asemenea, va fi construit şi un nou sediu al Ceronav la Galaţi, clădirea fiind în process de achiziţionare.

În afară de proiectele administrative, instituţia şi-a lansat propria editură la sfîrşitul lunii august. 12 cărţi de specialitate precum şi suporturi de curs vor fi publicate sub egida Ceronav.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.