CERONAV, excedent record în 2013

Conducerea Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale Constanța a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, bilanțul provizoriu al activității în anul 2013, cu previziuni pentru finalul de an și perspective de dezvoltare. La un an și jumătate de la preluarea conducerii de către actuala echipă managerială, CERONAV își consolidează poziția de lider regional în domeniul pregătirii și perfecționării personalului din transporturile navale.

În acest moment, CERONAV oferă cea mai completă ofertă educațională pe această piață, a pregătirii și perfecționării personalului navigant.

Având aproximativ 44.000 de cursanți în 2013, se estimează că încasările vor depăși, pentru prima oară de la înființarea centrului, în urmă cu 38 de ani, suma de 30 de milioane de lei, cu un excedent de 11 milioane de lei. Întreaga sumă va fi folosită în vederea susținerii unui plan de investiții pe patru ani, prin care se urmărește consolidarea instituției, dezvoltarea de noi piețe, printr-un marketing activ, consolidarea relațiilor internaționale, menținerea și dezvoltarea ofertei educaționale.

Ca urmare a aplicării planului de investiții, conducerea CERONAV se așteaptă la o dublare a valorii companiei, în următorii patru ani.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Victor Nita