Cereri on-line pentru cămin

S-a dat startul înscrierilor pentru ocuparea locurilor în căminele studențești ale Universității Ovidius. Spre deosebire de anii precedenți când studenții stăteau la cozi interminabile pentru a depune cererile pentru cazare, anul acesta formularele se depun on-line. Reprezentanții Universității Ovidius spun că această repartizare garantează transparență și corectitudine.

Îmbulzeala și cozile interminaile vor deveni o amintire pentru studenții Universității Ovidius. Anul acesta în premieră, înscrierile pentru cazare se vor face on-line. Astfel studenții vor economisi timp și bani. Unii tineri veneau de la sute de kilometri distanță doar pentru a prinde un loc la cămin.

Depunerea cererilor de cazare se poate face zilnic, online, 24 de ore din 24 până pe data de 18 septembrie, ora 16.00. Universitatea Ovidius dispune de 1300 de locuri de cazare în cele 4 cămine studențești .

Tarifele rămân neschimbate. Studenții la locurile fără taxă vor plăti lunar 165 de lei, iar cei de la studii cu taxă, 280 de lei.

Primul clasament cu studenţii care se califică pentru a obţine un loc de cazare în cele patru cămine va fi fi publicat atât online pe site-ul Universitatii, în secţiunea Info cămine/cazare, cât şi la avizierele căminelor, la data de 23 septembrie, până la ora 23:59.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Sorin Hulubei