Cerere scrisă pentru rampe?!

Chiar dacă societatea se vrea a fi una modernă, există încă, aspecte care îi nemulțumesc pe cetățenii municipiului Medgidia. O problemă recent semnalată este cea a bordurilor. Oamenii spun că acestea nu sunt tocmai în concordanță cu nevoile actuale.

În municipiul Medgidia, localnicii reclamă un nou disconfort. Vorbim despre borduri, considerate prea înalte, fapt ce solicită un efort mai mare, în special, pentru vârstnici. Și, dacă unii locuitori spun că pentru un om sănătos și tânăr bordurile sunt potrivite, de cealaltă parte a baricadei, există cei trecuți de prima tinerețe, persoanele cu dizabilități și femeile care au copii în brațe sau îi transportă în cărucioare care întâmpină dificultăți. Oamenii sunt de părere că autoritățile ar trebui să ia măsuri și să dispună construirea unor rampe.

Reprezentanții administrației de la Medgidia spun că bordurile pot fi schimbate și se poate construi o rampă în zonele cu probleme. Însă, totul va fi posibil după depunerea unei cereri scrise la primărie.

Rămâne de văzut dacă, și mai ales când, se vor lua măsuri. Până atunci însă, cetățenii continuă să urce cu dificultate pe trotuarele municipiului Medgidia.

Redactor: Mihaela Sinca