Centura Legend Urban rămăne la Constanţa

Ieri seară, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, a avut loc ediția a doua a Galei Urban Legend. Centura pusă în joc a fost câștigată de constănțeanul Cristian Stoica, învingător în meciul cu luptătorul Alin Pricopie din Brașov.

Gala Urban Legend 2 a început promiţător, cu lupte din categoria Under Card. Loviturile care şi-au atins ţinta, numeroasele Knockdown-uri, sportivii număraţi de către albitrii şi nu în ultimul rând antrenorii care au aruncat prosoapele, au ţinut cu sufletul la gură publicul numeros venit în Piaţeta Cazinoului din Mamaia.

Au avut loc 17 confruntări: 4 s-au încheiat prin KO,  una prin accidentare,  7 prin abandon, iar pentru restul, s-a decis învingărorul în funcţie de punctajul obţinut.

Centura pusă în joc a fost câștigată de constănțeanul Cristian Stoica, învingător la puncte în meciul cu luptătorul Alin Pricopie din Brașov.

Evenimentul principal al galei, confruntarea MMA dintre Marian Rusu şi Ben Earl a început prin intonarea imnului naţional al  Regatului Unit al Marii Britanii urmat de imnul naţional al României. Şi de această dată Marian Ursu a reușit să se afirme, doborândul prin KO pe englezul Ben Earl, încă din prima repriză. Britanicul a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma loviturilor primite.

Următoare gală, Legend Urban 3, este planuită să se desfăşoare pe data de 1 Decembrie, iar organizatorii ne promit participarea unor luptători de talie mondială şi numeroase surprize.

Reporter: Ramona-Mary Manea ; Imagine: Adrian Florea