Centrul Cultural din Babadag a fost inaugurat în acest weekend

Centrul Cultural din Babadag a fost inaugurat în acest weekend in prezenta a peste 400 de locuitori ai orasului. Surprizele s-au tinut lant pe tot parcursul serii. In deschidere, primarul Georgian Caraman l-a desemnat cetatean de onoare pe coregraful Jora Roman, iar publicul s-a bucurat de un spectacol de colinde si dansuri traditionale romanesti.

https://www.youtube.com/watch?v=AWrov_E–W0

Weekend de sarbatoare la Babadag. Centrul Cultural din oras a fost inaugurat in prezenta a sute de locuitori. Biletele au fost epuizate cu cateva zile inainte de spectacol. Pentru ca evenimentul sa fie de neuitat, primarul Georgian Caraman le-a pregatit acestora o multime de surprize .

La deschiderea spectacolului, coregraful Jora Roman a primit cea mai înaltă distincţie acordată de administrație, titlul de cetatean de onoare al orașului. Momentul a fost emotionant.

Pe parcursul a cinci ore, micii artisti au oferit un minunat spectacol de muzica si dans traditional.

Locuitorii orasului Babadag vor putea asista de acum inainte periodic de spectacole organizate la Centrul Cultural. Clădirea a fost reabilitată în întregime. S-au executat lucrări de arhitectură interioară, lucrări de rezistență și s-au înlocuit instalațiile termice, electrice si sanitare.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes