Centrul comunei Mihail Kogălniceanu se modernizează

Autoritățile locale au demarat deja un proiect de amenajare a unei piațete pe locul unei foste parcări. Întreaga zonă își va schimba foarte curând fața, proiectul cuprinzând amenajarea unei fântâni arteziene, montarea de mobilier urban nou, dar și iluminat public modern.

Locuitorii din Mihail Kogălniceanu vor beneficia, foarte curând, de o zonă de agrement la cele mai înalte standarde. Autoritățile locale au demarat un proiect prin care se dorește transformarea centrului localității într-o piațetă, unde se vor putea desfășura diferite activități și evenimente.

Întreaga zonă a fost deja acoperită cu pavaj rustic, o parte din mobilierul urban a fost montat, urmând ca foarte curând să fie amenajată și o fântână arteziană. Proiectul cuprinde de asemenea și montarea de iluminat public modern cu eficiență energetică, iar întreaga platformă va beneficia de un sistem de drenare a apelor. Locuitorii comunei nu pot să se arate decât mulțumiți de transformarea radicală a zonei.

Accesul autoturismelor va fi restricționat în zonă pentru ca locuitorii să se poată bucura de o plimbare relaxantă. Autoritățile locale estimează că întreaga lucrare va fi terminată în aproximativ zece zile.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea