Cele mai eficiente remedii le aveți deja în casă

O soluţie rapidă şi ieftină pentru migrene este uleiul esenţial de mentă.

Un produs natural, care se poate masa pe tâmple. Folosiți câteva picături și lăsați să acţioneze 20 de minute. Efectul este garantat pentru că acesta calmează nervii, datorită proprietăţilor antiinflamatorii.
Cel mai bun remediu pentru balonare este ceaiul de păpădie. Are efect diuretic blând şi elimină din apa reţinută de corp. De asemenea, substanţele sale ajută la stimularea bilei, lucru care favorizează digestia alimentelor grase, care pot accentua senzaţia de balonare. Se recomandă zilnic câte o cană cu ceai de păpădie, în special persoanelor care au probleme cu digestia şi fierea.
Pentru dureri de gât vă puteți prepara acasa un sirop, 1 linguriţă de oţet de mere, două de apă şi 1 lingură cu miere de albine. Simplu si eficient.

Pentru un ten strălucitor, puteți folosi uleiului de soia, care păstrează elasticitatea pielii şi îi redă strălucirea. Iar dacă aveți părul uscat, uleiul de măsline este o soluție optimă, hidratează intens părul şi-i redă strălucirea. Masați părul, il țineți în prosop 10 minute, după care se spălă cu şampon şi balsam.

Un alt tratament eficient pentru ten, este cel din ceai de mușețel cu pătrunjel și mărar tocat foarte mărunt. După fierbere, se strecoară, se lasă la răcit, apoi se aplică pe față o compresă, inmuiată in acest ceai, timp de o jumatate de oră.

Să nu uităm masca din amestec de gălbenuș de ou, ulei de măsline și o linguriță de miere. Este la indemâna tuturor, rapid de preparat si cu efecte extrem de benefice.