Cele mai ciudate ritualuri de bronzat

Mai toate domnisoarele iar mai nou si domnii care ajung vara pe litoral viseaza la un bronz cat mai uniform. Putine stiu ca obtinerea lui depinde de tipul pielii dar mai ales de pozitiile in care stai intins la soare.  Noi am fost pe plaja si am cautat pentru dumneavoastra cele mai bune pozitii. Iata ce-a iesit.    

 

Una mai bronzata ca cealalta. Asa aratau domnisoarele care si-au etalat astazi corpurile de sirena pe o plaja de fite din Mamaia. Sa nu credeti insa ca toate aveau bronzul de la soare. Nicidecum. Mai intai au trecut pe la solar.

Iar daca mai toate tinerele stiu cat sa stea la soare si la ce ora, putine sunt cele care cunosc si pozitiile perfecte pentru obtinerea bronzului mult dorit, mai ales ca soarele nu isi mentine aceeasi pozitie pe tot parcursul zilei, ceea ce inseamna ca trebuie sa urmati soarele. Cu alte cuvinte, sezlongul trebuie pozitionat astfel incat corpul sa fie in permanenta paralel cu razele soarelui. Dar cine mai tine cont de sfaturi ?

O data la o ora pozitia trebuie schimbata. Mai intai se sta pe spate ptr a se bronza fata, abdomenul si picioarele iar mai apoI se sta pe burta iar in final pe laterale. Dar cine mai tine cont de sfaturi zilele acestea la Mamaia, cand soarele dogoreste parca la fel in orice pozitie ai sta ?

Iar daca v-ati inchipuit ca doar domnisoarele se preocupa de felul in care se bronzeaza ei bine sa stiti ca nici domnii nu se lasa mai prejos.

Am intalnit si domnisoare care nu se-mpaca deloc cu soarele .

Plajele de pe litoral au fost astazi parca mai aglomerate ca niciodata. Peste  200.000 de turisti au ales sa isi petreaca vacant in statiunile de la malul marii.

Redactor: Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.