Cel mai mare mall din Constanţa a ajuns la an aniversar (VIDEO)

După un an plin de realizări şi peste 5 milioane de vizitatori, Maritimo Shopping Center împlineşte 1 an de la înfiinţare.

Mall-ul a fost deschis cu ajutorul unui dezvoltator imobiliar din Austria, care a ţinut să fie prezent la aniversare. Investiţia s-a ridicat la aproximativ o sută de milioane de euro. Maritimo Shopping Center, este considerat un real succes.

Pentru a marca momentul, weekend-ul acesta vor avea loc o mulţime de evenimente. Petrecerea începe pe 26 octombrie, pe parcursul întregii zile. Această zi este marcată prin evenimente pentru copii: ateliere de creaţie, face-painting, jocuri interactive, poveşti, etc.  Pe 27 octombrie, începând cu ora 19.00, va avea loc un concert cu Andreea Bălan, iar pe 28 octombrie, cei mici sunt aşteptaţi la un spectacol plin de suspans şi magie, marca maestrul Emiliano, unul dintre cei mai talentaţi magicieni din România. În încheierea weekendului toţi vizitatorii sunt aşteptaţi la un supershow marca Horia Brenciu. La final, va avea loc o tragere la sorţi, în cadrul căreia va fi oferit marele premiu, un Fiat 500.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Ionescu