Cel mai mare eveniment pe nisip din Europa

Cel mai mare festival european, Untold, va avea un “frate” la Constanța. Neversea va fi cel mai mare festival pe plajă pe malul Mării Negre. Acesta va fi organizat între 7 și 9 iulie, pe o plajă de peste 200.000 de metri pătrați din Constanța. Peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume care au făcut senzație la Untold, vor fi invitați la evenimentul de la malul mării.

Directorul General UNTOLD și Primarul Muncipiului Constanța, Decebal Făgădău au semnat, luni, protocolul oficial de colaborare, ce vizează organizarea unui eveniment muzical de amploare. Astfel, începe călătoria spre NEVERSEA, festivalul verii de pe litoralul românesc.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Peste 100 de artiști internaționali cunoscuți, dar și artiști care vor veni pentru prima data în România, vor lua parte la acest eveniment inedit de la Constanța.

Povestea magică va începe pe plaja NEVERSEA, din Constanța, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 mp. Timp de 3 zile, cele 7 scene ce vor fi amplasate pe nisip, îi vor ajuta pe participanți să redescopere diversitatea muzicală.

Primele 5.000 de abonamente ale festivalului Neversea se vor pune in vanzare incepand cu 12 aprilie, de la ora 18:00.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea