Cel mai frumos băiețel din România este din Medgidia

A uimit o țară întreagă cu ochii lui. Cu o atitudine impecabilă, Mario Fabian Busuioc, din Medgidia, a obținut titlul de „Little Mister World România 2017”.

Județul Constanța are cei mai frumoși copii din țară! Dacă titlul de Little Miss World România i-a revenit unei tinere domnișoare din Mangalia, cel de Little Mister World a ajuns la Medgidia. Municipiul se poate mândri acum cu cel mai frumos copil din România. Numele său este Fabian Mario Busuioc  și a ajuns în acest concurs printr-o simplă sugestie venită din mediul on-line, chiar în ultimul moment. În numai trei zile a decurs pregătirea pentru marele concurs național, unde probele nu au fost deloc ușoare.

Rezultatele au fost spectaculoase, tânărul Fabian impresionând juriul prin frumusețea nativă, talent și atitudine. Chiar dacă nu a fost ușor de obținut, titlul de „Little Mister World România” l-a emoționat profund.

Concurența a fost strânsă și atitudinea a contat mai mult decât orice alt aspect.

De reușita micuțului s-au bucurat atât cei din familie cât și colegii.

Finala mondială va avea loc în Grecia, în luna septembrie a acestui an. Mario Fabian își dorește să vină cu un nou titlu acasă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi ținem pumnii și să îi urăm: Succes!

Redactor: Paul Alexe