Cei mai buni studenți recompensați de rectorul Rugină

Studentii admisi pe primele 3 locuri la oricare specializare din cadrul Universitatii Ovidius vor fi premiati de rectorul Sorin Rugina. Acesta le va oferi invitatii la cel mai astept festival al verii, Spellground.

Cei mai buni studenti admisi la Universitatea Ovidius vor fi recompensati de rectorul instituției de învățământ. Tinerii vor avea posibilitatea sa participe, gratuit, la cel mai mare festival de muzica live pe care municipiul de la malul marii l-a gazduit pana acum.

Spellground Festival pune stapanire pe litoralul Marii Negre, de pe 12 pana pe 14 august, in cel mai plin weekend al verii.  19 artişti internaţionali şi 44 români vor urca pe trei scene: două, printre care şi cea principală, în faţa Universităţii Ovidius şi una pe plajă, în zona campingului din Mamaia Nord. Pe scena mai mică din faţa instituţiei de învăţământ superior vor cânta trupele româneşti. Programul lor va alterna cu cel al artiştilor de pe MasterStage, în aşa fel încât doritorii să-i poată urmării pe toți.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes