(UPDATE) Cei mai buni “detectivi”

A fost o competiţie grea, dar ne bucurăm că am reuşit să învingem. Aşa a încheiat discursul marele câştigător din cadrul concursului naţional „Detecția pierderilor de apă”, organizat în aceste zile la Constanţa. Locul întâi a revenit echipei bucureştene, iar pe următoarele trepte s-au clasat Iaşi şi Timişoara.

Pentru echipa bucureşteană, aceasta a fost prima participare la concursul „Detecția pierderilor de apă”. Cu siguranţă nu va fi şi ultima, mai ales că tinerii specialişti au obţinut marele premiu, râvnit de toate cele 19 echipe înscrise.

Chiar dacă nu au câştigat cupa, echipele clasate pe locurile doi şi trei s-au bucurat în egală măsură de rezultatele din cadrul concursului. Iar acum au un motiv în plus să se înscrie şi anul viitor, când vor obţine, poate, un rezultat mai bun.

Nu toţi participanţii au plecat la fel de fericiţi de la concurs…

Dar pentru fiecare participant a fost o experienţă extrem de interesantă şi de utilă. Mai ales că detecţia pierderilor de apă este o una dintre principalele preocupări ale operatorilor din domeniu.

Concursul “Detecţia pierderilor de apă” s-a aflat la a cincea ediţie şi a reunit 80 dintre cei mai buni specialişti din domeniu.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan