Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi linistita de plaja, s-a incheiat cu un drum la spital (VIDEO)

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi linistita de plaja, s-a incheiat cu un drum la spital pentru doi barbati. Unul dintre ei s-a aventurat prea mult in valurile marii si a fost izbit de stabilopozi, iar cel de-al doilea s-a dezechilibrat si s-a lovit la cap. Din fericire, starea acestora nu este grava.

Avertismentele salvamarilor par să nu ajungă la urechile turiştilor. În ciuda numeroaselor cazuri de înec din această vară, sau a altor incidente în care au fost implicaţi turişti care au ignorat faptul că marea este agitată, doi bărbaţi au crezut că pot face excepţie. Unul dintre ei s-a îndepărtat de mal, în zona plajei din Constanţa şi a fost purt şi simplu tras de curenţi spr digul din apopiere. Forta apei l-a izbit de stabilopozi. La numai cîteva minute distanţă un alt bărbat s-a dezechilibrat şi s-a lovit în zona capului.

Cei doi au fost preluati de pe plaja Trei Papuci din Constanţa de doua echipaje SMURD si transportati la spital pentru ingrijiri de specialitate. Medicii spun că rănile nu sunt grave, însă necesită o atenţie deosebită pentru că ambii bărbaţi s-au lovit la cap.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Alex Brinzaru