Cearceafurile turiștilor, păzite de polițiști

Turiștii care au intrat în apă și au lăsat hainele nesupravegheate au avut parte de o mare surpriză. Ei au fost așteptați de polițiștii constănțeni care le-au explicat riscurile la care s-au expus. Tot astăzi IPJ a inaugurat un punct de informare la intrare în stațiune, unde turiștii pot depune sesizări cu privire la faptele antisociale.

Polițiștii constănțeni alături de mai mulți voluntari au pornit o amplă campanie de informare care să-i ferească pe turiștii sosiți la mare de infractori. Primii luați în vedere au fost turiștii  care au intrat în apă și au lăsat bunurile nesupravegheate.

Oamenii legii i-au așteptat până ce au ieșit din apă. Nu mică a fost surpriza atunci când au văzut polițiștii și voluntarii care le păzeau prosoapele.

Totodată Inspectoratul de Poliție alături de Crucea Roșie a inaugurat un cort de informare la intrare în Stațiunea Mamaia. Pe lângă informare, turiștii vor putea depune și sesizări pentru că în permanent va exista un angajat al Poliției Naționale, dar și un polițist local.

Campania este susținută și de 30 de voluntari ai Crucii Roșii Constanța.

Cortul va fi disponibil până la sfârșitul verii. În cazul unor infracțiuni în stațiunea Mamaia, polițiștii se vor putea deplasa imediat la caz.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea