Cea mai veche instituție de învățământ din zona Dobrogei și-a deschis astăzi porțile

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=craSe9flWpw[/youtube]Din ce în ce mai mulți elevi visează la o carieră de marinar. Îndemnați de părinți, profesori sau prieteni, cei care vor sa devină marinari au făcut o vizită la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.

Cu acest prilej, elevii au vazut laboratoarele academiei, sălile de curs, dar și simulatoarele dotate cu tehnologii de ultimă generație.

Cristi este student în anul doi al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. Recunoaște că nu a fost ușor să se adapteze la viața de militar, însă este de părere că efortul a meritat orice preț.

Cea mai veche instituție de învățământ din zona Dobrogei oferă în anul universitar 2015-2016, prin Facultatea de Inginerie Marină și cea de Navigație și Management, un portofoliu de programe de studii de licență.

Alexandra și Răzvan sunt doar doi dintre sutele de elevi care vor să se îndrepte spre o carieră de marinar. Iată ce i-a determinat.

Activitatea organizată de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a fost prilejuită de împlinirea a 142 de ani de învăţământ de marină.

Reporter: Sorin Hulubei / Ana-Maria Stancu ; Imagine: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.