„Cea mai mare oră de sport” în Mamaia

Sănătate în pași de dans la Piațeta Perla din Mamaia. S-a dat startul cele de a 6-a ediție a evenimentului „Cea mai mare ora de sport” la care au participat zeci de turisti preocupati de aspectul fizic, dar mai ales de un mod de viata sanatos. Tot in cadrul campaniei  doritorii și-au putut testa gratuit glicemia și tensiunea.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GJz2rhQqDqM[/youtube]

Nu contează vârsta sau greutatea important este să faci sport in mod regulat acesta este mesajul organizatorilor  evenimentului „Cea mai mare ora de sport” .

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește 6 ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Anul trecut, peste 20 000 de participanți și spectatori au luat parte la evenimentele organizate .

Incă de la primele ore ale dimineții sute de oameni dornici să facă mișcare  au participat la eveniment.

In paralel, iubitorii de volei au participat la un campionat pe echipe, iar cei pasionați de fotbal și-au putut testa abilitățile  sutând la poartă.

În acest an, caravana a început la București, pe 4 iunie, a continuat la Brașov, pe 9 iulie, și se încheie cu evenimentul de la Mamaia.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.