„Cea mai frumoasă soţie” se va juca cu casa închisă

Premieră în România. „Cea mai frumoasă soţie” se va juca cu casa închisă în acest weekend pe scena Teatrului de Stat Constanța. Toate biletele au fost vândute. Piesa este o comedie din lumea burgheziei pariziene, în care intriga apare în jurul unei frumoase femei, curtată de toţi bărbaţii pe care îi întâlnește.

Piesa de teatru „Cea mai frumoasă soţie” se va juca sâmbătă și duminică la Teatrul de Stat Constanța. Este un spectacol oferit în premieră pe ţară, realizat de Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte.

Constănțenii care vor dori să vadă piesa și nu și-au cumpărat bilete mai au însă de așteptat. Comedia franțuzească se va juca cu casa închisă.

„Cea mai frumoasă soţie” are în prim-plan o femeie extrem de frumoasă care este curtată de toți bărbații. Acțiunea începe într-un muzeu, unde își dau întâlnire două familii. Tatăl vrea să-și mărite fata, iar un altul nepotul. Ajung să se cunoască cei doi „îndrăgostiți” iar de aici povestea va fi presărată de intrigi.

Rolul preafrumosei soții va fi jucat, alternativ, de Florina Stănculeţ şi de Georgiana Rusu.

Piesa a fost scrisă de Eugène Labiche și va fi regizată de  Mihai Constantin Ranin. Pe scenă vor mai urca printre alții și Nicodim Ungureanu, Remus Archip, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Laura Crăciun, Cosmin Mihale şi Gelu Ciobanu.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea