“Cea mai bogată țară din lume” a acostat în Portul Constanța

“The World” este un vas de croazieră considerat drept o comunitate rezidențială pentru cei mai bogați pasageri din lume. Nu oricine ajunge la bordul său. Cu pachebotul călătoresc directori de mari companii și coproprietari de corporații. Având la dispoziție tot luxul și absolut toate mijloacele de comunicații existente la nivel global, ei derulează afaceri de zeci sau sute de milioane de dolari în timp ce călătoresc în jurul lumii, fără a avea neapărat nevoie să pună piciorul pe uscat.

Printre cei care își trăiesc viața la bord se află și inventatorii “Corporate Games”. Acest concept este, în realitate, un fel de Olimpiadă sportivă a corporațiilor, o combinație inedită de team bulding și turism, totul într-un ambient de lux.

The World are la bord facilități similare cu cele de pe un vas de croazieră de cinci stele, dar și dotări unice pe un pachebot, datorită caracteristicii sale rezidențiale: magazine cu delicatese alimentare, terenuri de sport, restaurante, cinematografe, biblioteci. Și sunt doar câteva dintre ele. Megastarul Madonna sau magnatul Donald Trump se numără printre celebritățile care au plătit sume exorbitante pentru a deveni proprietari ai unui apartament în regim “time share” pe nava de croazieră “The World”.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Brinzaru