Cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional “Delfinul de Aur” a ajuns la final

Coregrafii fără cusur, costumații ca-n povești și voci de senzație. Acestea au fost “ingredientele” care au stat la baza unui show de zile mari în cadrul Festivalului “Delfinul de Aur” 2014. De la melodii românești și până la partituri internaționale, repertoriul variat a făcut ca publicul să răspundă pozitiv emoțiilor transmise de pe scenă. Dintre cele aproximativ 60 de tinere talente, trei copii s-au remarcat prin prestațiile de pe scenă.

Alături de Iulian Selea și Ilinca Băcilă, în vârful podiumului a stat Maria Popa, câștigătoarea trofeului de platină.

Însă premii și diplome nu au primit doar participanții, ci și cei care au pus umărul din greu la realizarea și continuitatea unui astfel de eveniment în România. Directorul Festivalului i-a înmânat primarului Nicolae Matei un premiu special.

La rândul său, edilul orașului Năvodari i-a acordat atenția cuvenită marelui compozitor Horia Moculescu.

Festivalul Internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineri “Delfinul de Aur” este organizat an de an la Teatrul de vară “Laurențiu Duță” din Tabăra Năvodari. Și așa se va întâmpla și în continuare.

Astfel, cea de-a XII-a ediție a festivalului a luat sfârșit. Palatul Copiilor Baia Mare și echipa Consiliului Local din Năvodari anunță că evenimentul va mai fi organizat și de acum înainte, mai ales că pe parcursul timpului evenimentul a reușit să ajungă unul dintre cele mai importante din România.

Redactor: Sorin Hulubei