Cea de-a XI-a ediție a expoziției Europort și-a deschis porțile la Constanța

Peste 65 de firme internaționale specializate în echipamente navale și-au expus produsele pentru proprietarii de nave și managerii de șantiere navale. Evenimentul este organizat de Ahoy Rotterdam în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Europort România reunește furnizori de echipamente navale și servicii maritime din 13 țări. Expoziția a ajuns deja la a XI-a ediție și a fost deschisă în prezența ambasadorului Olandei la București.

Peste 65 de firme specializate în echipamente navale au fost  prezente la expoziție. Participarea este mai ridicată decât acum doi ani, atunci când a fost organizată precedenta ediție.

Firmele prezente sunt specializate în tehnologia sistemelor de propulsie, automatizări, echipamente de punte, sisteme hidraulice, macarale și multe altele. Ei speră ca produsele lor să impresioneze managerii șantierelor navale,operatorii portuari sau alte companiilor care utilizează astfel de echipamente.

Evenimentul a fost organizat de Ahoy Rotterdam în parteneriat cu CCINA Constanța alături de care au fost Asociația Națională a Constructorilor de Nave și Ambasada Olandei la București.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea