Ce mai fură constănțenii? Autobuze!

Un fost angajat al RATC a decis să facă o plimbare cu autobuzul, dar nu ca simplu călător, ci ca şofer. Fostul salariat a intrat în vorbă cu dispecerii de la baza RATC de la Poarta 1 şi, în timp ce adevăratul şoferul a coborât din autobuz  după foaia de parcurs, a urcat la volan şi dus a  fost. Angajaţii Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanța au intrat în alertă când au constatat că autobuzul a dispărut … chiar de sub ochii lor.

Șefii Regiei confirmă că șoferul de ocazie este un fost angajat, disponibilizat în urmă cu cinci ani pentru comportament neadecvat.

Conform anchetatorilor, declarațiile ulterioare ale suspectului au fost stupefiante. El a afirmat, nonșalant, că a urcat la volan ca să își parcurgă cursa cu care era obișnuit de atâția ani! Tocmai de aceea, anchetatorii vor cere medicilor specialiști și un control psihiatric, întrucât bărbatul are antecedente patologice. Şoferul de ocazie a fost reținut pe bază de ordonanță și riscă să fie arestat preventiv pentru furt.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Victor Nita