Ce aport aduce consumul de cătina asupra organismului nostru

Catina este cunoscuta pentru continutul său mare de antioxidanți. Pe langa vitamina C, fructele de catina mai contin si vitamina A, complexul de vitamina B, fosfor, betacaroten, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, uleiuri complexe și multe altele.
Oamenii de stiinta au descoperit ca anumiți compuși din scoarța si frunzele plantei au efect anticancerigen și antitumoral.
Uleiul de catina este un produs natural obtinut prin presare la rece. Are actiune antiinflamatorie, antibacteriana, usor narcotica si sedativa.
Uleiul de catina este un tratament excelent in reducerea colesterolului rau si are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular datorită acizilor grași pe care ii conține. Puteti consuma zilnic cate-o mana de fructe de catina dimineata pe stomacul gol, iar  în cateva saptamani veti vedea si efectele.
Uleiul de catina este și un  produs naturale care poate fi folosit pentru mentinerea frumusetii,  cu rol esential pentru o piele sanatoasa, unghii puternice, par lucios si neted.