Cazurile prezentate în campania “Litoral TV învie speranța” continuă să impresioneze

Campania “Litoral TV învie speranța” s-a încheiat înainte de sărbătorile pascale, însă cazurile prezentate continuă să impresioneze. Cele două fetiţe rămase fără tată au primit vizita reprezentanţilor Crucii Roșii, filiala Constanța. Aceștia au decis să le aducă daruri, iar gestul a fost primit cu bucurie cele micuţele care au simţit astfel că Iepuraşul a venit de două ori în acest an.

Surorile Diana și Amalia Buzgaru au avut parte de o nouă surpriză. După mediatizarea situaţiei lor dramatice în cadrul campaniei “Litoral TV învie speranța”, reprezentanții Crucii Roșii, filiala Constanţa au decis să le ajute şi ei pe fete. Aşa că le-au adus de la hăinuțe și jucării până la dulciuri și rechizite.

Chiar şi bunica fetiţelor s-a bucurat de atenţie. Aceasta a primit alimente și produse cosmetice. Implicarea celor de la Crucea Roşie Constanţa a impresionat familia.

Voluntarii spun că această vizită este prima dintr-un lung şir, pentru că familia va beneficia în continuare de ajutor.

Voluntarii Crucii Roşii continuă acţiunile de binefacere, astfel că în această săptămână şi familia Colgiu din Valu lui Traian va primi ajutoare. Acesta este un alt caz prezentat în cadrul campaniei “Litoral Tv învie speranța” care a impresionat oamenii cu suflet.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita