Cazare mai ieftină în stațiuni

Vara se apropie de sfârșit, însă turiștii nici că se lasă duși din stațiuni! Au și motive să rămînă, mai ales că pe final de sezon prețurile la cazare intră la apă! Așadar mai puțini bani și mai multă distracție, îndiferent că alegeți Mamaia, Eforie sau Vama Veche.

Din Mamaia și pînă în Vama Veche, Neptun, Olimp sau Costinești distracția continuă chiar dacă ne apropiem de finalul sezonului estival. Weekend-ul care a trecut a fost cel mai aglomerat din această vară, iar de acum incep și prețurile să scadă.

Începînd cu 23 august, unitățile de cazare de pe litoral vor aplica noi tarife, mai scăzute chiar și cu jumătate de preț.

Așa că primii clienți nu au ezitat să apară.

Acest cuplul de turiști tocmai și-a prelungit concendiul pe litoral cu patru nopți, iar dacă ar fi să aruncăm o privire la restaurantele și beach-bar-urile hotelurilor observăm că sunt încă pline de vizitatori.

În stațiunea Mamaia, o cameră la un hotel de 2 stele va costa între 85 de lei și 98 lei de persoană pe zi, în timp ce în sudul litoralului, turiștii pot avea parte de aceleași condiții la prețuri cuprinse între 45 lei și 80 lei pe noapte. La trei stele, prețurile ajung la 93 lei și 145 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, în Mamaia, iar pentru sudul litoralului,variază între 73 lei și 125 lei pe zi de persoană. În extrasezon prețurile vor scădea cu încă 30%, ceea ce înseamnă o reducere de mai mult de jumătate față de vîrful sezonului estival.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima