Cazare la cinci stele

Turiștii cu situație materială bună, care vor să își petreacă vacanța la mare într-unul dintre cele mai de lux hoteluri de pe litoral trebuie să bage adânc mâna în buzunar, însă condițiile de care dispun par parcă desprinse din filme. Cei mai pretențioși, care vor doar să se relaxeze și nu vor să iasă pe plajă beneficiază de cinci piscine dintre care două cu valuri artificiale.

Peisajele din apartamentele de lux îți taie pur și simplu răsuflarea. Apartamentul dispune de o terasă cu o largă deschidere către mare. Cei care aleg să se cazeze într-un astfel de apartament au la dispoziție livingul, o cameră dublă matriomonială și free bar. Condițiile sunt cu siguranță cele mai luxoase.

Cei mai excentrici clienți ai resortului vin cu elicopterul și îl pot lăsa în heliportul din apropierea plajei. Mâncarea pe care o pot servi este desigur deosebită: ei pot servi de la bufet fructe de mare cu orez basmați, somon fume cu capere, salată de ton și multe altele. Fructele de mare sunt cele mai comandate produse.

Turiștii pot alege, în funcție de preferințe unul dintre cele patru restaurante cu specific portughez, libanez, italian sau internațional din cadrul resortului. Ei nu vor parcurge însă distanțele pe jos.

Cu siguranță că oricine și-ar dori o astfel de vacanță, însă bugetul pentru un weekend la un apartament de lux, cu toate cheltuielile de vacanță poate depăși foarte ușor o mie de euro.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Victor Nita