Caz șocant și revoltător la Constanța

În mijlocul isteriei naționale create de problema câinilor maidanezi, o cățelușă comunitară a fost violată de un bărbat! Cazul a fost remarcat de o iubitoare de animale din zona Tomis Nord, care îngrijește câinii fără stăpân din cartier. Un medic veterinar a confirmat că animalul a fost agresat sexual de un om, iar polițiștii caută acum zoofilul.

Femeia care are grijă de cățelușă a găsit-o plină de sânge, în stradă și a crezut, inițial, că animalul a fost lovit de mașină. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. A dus-o la un cabinet veterinar, iar specialistul a descoperit adevărata cauză care a traumatizat patrupedul.

Medicul veterinar s-a gândit imediat la o hemoragie internă.

Medicul veterinar care a descoperit oroarea a dorit să rămână anonim, însă i-a dat femeii, care este și ea medic, dar stomatolog, un act oficial în care scrie clar: „La examinarea clinică s-au constatat următoarele: dilatație vaginală, leziuni ale mucoasei vaginale, neproduse de corpi străini. În calitatea de specialist, diagnosticul cel mai probabil este: abuz sexual“.

Așa că tânăra și-a făcut curaj și a mers la Poliție, cu toate că inițial credea că nu va fi luată în serios. Oamenii legii au înregistrat sesizarea și vor încerca să dea de urma psihopatului care a comis fapta. Cel mai probabil, acesta face parte din categoria oamenilor fără adăpost care își fac veacul prin cartier. Cât despre profilul său psihologic …

Cățelușa, care are doi ani, a fost operată la cabinetul veterinar și, după cinci zile de spitalizare a fost adoptată de o prietenă de-a celei care a avut grijă de ea cât a trăit în stradă. Acum se simte bine.

Reporter: Cosmin Bele / Ana-Maria Stancu ; Imagine: Alex Brinzaru