Caz șocant în localitatea constănțeană Valu lui Traian

Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiști și urmează să fie dus, astăzi, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, după ce și-ar fi violat sora vitregă, în vârstă de 12 ani.

În cursul zilei de sâmbătă, 10 iunie, în jurul orei 12.45, polițiștii constănțeni au fost sesizați de către o femeie, printr-un apel 112, că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unui viol. Polițiștii constănțeni s-au deplasat la fața locului și urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, Postul de Poliție Valu lui Traian, l-au identificat pe pe L.M., în vârstă de 17 ani, din localitatea Valu lui Traian – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale normale, cu sora sa vitregă, din anul 2015 și până în prezent.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de duminică urma să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactor: Paul Alexe