Caz șocant la o școală din Cernavodă

Doi copii au fost batuti cu bestialitate de tatal unui coleg de clasa, fara ca vreun cadru didactic sa reactioneze si sa evite altercatia. Incidentul s-a petrecut inainte de prima ora de curs în fața câtorva elevi. Cei doi copii au ajuns la spital, iar unul dintre ei a fost transferat astazi la Constanta. Tatal agresor nu recunoaste ca i-ar fi lovit. Cazul este cercetat de politisti, dar si de inspectoratul scolar.

Totul ar fi pornit de la o altercatie care a avut loc in urma cu o saptamana intre cei doi copii si fiul barbatului. Toti sunt colegi de clasa, iar ultimul ar fi venit zilele trecute cu vanatai acasa si i-a spus tatalui ca a fost lovit de ceilalti doi. Barbatul a decis sa isi faca singur dreptate si joi dimineata, la ora 7.30, a intrat nestingherit in scoala si i-a luat la bataie pe cei doi copii, fara sa tina cont ca unul dintre ei are si un handicap fizic locomotor.

Intre timp au ajuns la scoala si cadrele didactice care sustin ca cei doi copii nu ar fost loviti ci doar agresati verbal. Spun ca incidentul s-a intamplat inainte de inceperea orelor, iar dascalul de serviciu, care este si invatatoarea celor trei copii a ajuns la 7.45 la scoala.

Acelasi lucru l-a declarat si tatal agresor la Politie. El sustine ca nu i-a lovit pe copii nici macar cu palma. Barbatul a refuzat sa vorbeasca in fata camelor de filmat.

Si totusi cei mici au ajuns la doctor iar vineri unul dintre ei a fost tansferat la Cta pentru investigatii amanuntite.

Si Inspectoratul scolar face cercetari si vrea sa afle cum a fost posibil ca acel barbat sa intre in scoala, nestingherit, si sa ajunga pana in sala de curs fara ca niciun cadru didactic sa nu il vada.

Redactor: Mihaela Sinca