Caz șocant la Constanța

Drumul de la muncă spre casă s-a transformat într-un film de groază pentru o femeie din Constanţa. Aceasta a plecat marţi seară de la hotelul din Mamaia unde lucrează, a fost acostată de un bărbat care a lovit-o cu pietre, apoi după ce a pus-o la pămînt, a batut-o și a batjocorit-o fără milă. Un echipaj de poliție din Mamaia a gasit-o pe femeie chiar în apropierea hotelului de unde aceasta lucrează. Era în stare de șoc și prezenta urme vizibile de agresiune. Victima a ajuns în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, cu ambulanța, în jurul orei 1.00 dimineața.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, polițiștii au dat, la scurt timp, de urma presupusului agresor. Acesta neagă însă acuzațiile aduse.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și așteaptă acum rezultatele raportului medico-legal în cazul femeii, pentru a putea stabili dacă a fost sau nu vorba despre viol.

Surse din interiorul anchetei spun că bărbatul de 50 de ani are antecedente penale pentru comiterea aceleiași infracțiuni.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu