Caz șocant la Constanța!

Un elev de la liceul Lucian Blaga s-a trezit cu tavanul clasei în cap. Bucăți mari de tencuială din plafon s-au desprins în timpul orei de curs și au căzut pe copil. A fost dus la spital, cosultat și trimis acasă însă la nici 12 ore i s-a făcut rău și acum e internat la urgența Spitalului Județean.

Băiatul n-a avut timp să simtă nimic: când porțiunile de zidărie l-au lovit în plin, și-a pierdut cunoștiinta. Nu stie cum s-a intamplat si cine l-a scos din clasa, insa isi aduce aminte ca la un moment dat  era pe hol, intins pe jos.

Când tatăl său a fost sunat să vină la școală, i s-au tăiat picioarele. S-a dus într-un suflet la liceu, însa băiatul deja ajunsese la spital cu ambulanța. L-a gasit la Urgență, sub investigații medicale.

A fost panică la Liceul Lucian Blaga. Nimeni nu știa ce porțiuni mai pot cădea, așa că sala de clasă a fost evacuată de urgență. Toți copiii au fost scoși și mutați într-o altă incintă, verificată în prealabil cu atenție.

În mod normal, ar trebui începute reparațiile la locul incidentului, însa Poliția are un dosar deschis în această cauză și pînă nu finalizează cercetările, lucrurile au rămans așa cum sunt. În plus, și dacă ar vrea să repare tavanul, școala nu dispune de fonduri pentru reparații, ceea ce înseamnă că prea curând nu se va face nimic. Inspectorul Școlar Județean ne explică:

Părinții elevului rănit se bucură acum ca fiul lor a scăpat doar cu atât. Putea fi mai rău în caz că s-ar fi desprins o bucată mare și grea din plafon. Acum a căzut doar tencuiala, însă toți se gândersc cu groază cum ar fi fost dacă pica o bucată de beton grea de zeci de kilograme.

Redactor: Daniel Albu