Caz șocant la Constanța

Caz șocant la Constanța: o tănără de 18 ani aflată în vacanță la mare impreună cu prietenul ei, sustine ca a fost sechestrată, drogată , îmbătată, bătută cu bestialitate și violată de doi indivizi din orașul Ovidiu. Fapta a avut loc marți, 16 august, iar politistii au cerut timp pentru a gasi suficiente probe in baza carora sa-i prinda pe suspecti. Cei doi au fost prinsi, iar azi au fost dusi in fata unui judecator cu propunere de arest preventiv.

Alexandra si prietenul ei au povestit experienta socanta prin care au trecut pe litoral, unde fata venise in vacanta, la sora ei, care locuieste in Constanta. S-a întâmplat pe 16 august. Se certase cu prietenul și, dupa ce a realizat ca a gresit, Alexandra s-a dus după el, la Vama Veche. Tanarul plecase, insa, la Lupeni, de unde era de fel. Doi tineri, care au auzit-o povestind că vrea să meargă la prietenul ei, au pus la cale un scenariu cu care au pacalit-o repede. I-au spus că ei locuiesc la 30 km de Lupeni și s-au “oferit” sa o duca acolo. Erau cu o mașină, Audi, de culoare albastră, cu geamuri fumurii și numere de Anglia. Tânăra a plecat cu cei doi, o greșeală pe care o va regreta pentru mult timp.

La un moment dat, unul ar fi incercat sa o agreseze sexual și fata a fugit. Primei persoane pe care a zărit-o i-a cerut telefonul mobil si l-a sunat pe prietenul ei. Mașina cu cei doi indivizi a venit însă după ea. Inca drogata si ametita, dar si foarte speriată, a fost impinsa in masina. Apoi, cei doi au amenințat-o, au bătut-o, au violat-o și, in cele din urma, au aruncat-o in fața gării din Constanța. De acolo, fata a sunat imediat la 112, cu speranța că va fi ajutată. Din păcate, în primă fază, polițiștii n-au făcut decât să prelungească agonia fetei.

Odată ajunși la Ovidiu, fata și prietenul ei au dat cu ochii de cei doi faptasi.

Ignorată de polițiștii din Ovidiu, fata a intrat în panică și a sunat la 112, insă i s-a spus că nu este de competența lor și să meargă, unde altundeva, decât la poliția Ovidiu. Într-un final, după ce polițiștii din Ovidiu au vorbit cu cei din Costinești, au acceptat o nouă plângere, iar comandantul de la Ovidiu  a dus-o pe fată la Medicina Legală.

Suspectii de viol sunt recidivisti si, deci, cunostinte mai vechi ale politistilor.

Dupa descinderile la domiciliile suspectilor si dupa probele prelevate din autoturismul cu numar de Anglia, in care a avut loc violul, cei doi au fost retinuti, joi fiind duși in fata unui judecator, cu propunerea de arestare preventiva.

Redactor: Paul Alexe