Caz șocant la Cernavodă

Un batran de 89 de ani din Cernavoda a injunghiat-o pe femeia care avea grija de el. Vecinii cred ca barbatul si-a premeditat gestul pentru că femeia il amenintase de mai multe ori ca renunță la slujbă, din cauza ca era recalcitrant si mai tot timpul pus pe harță. Victima a fost dusă la spital iar batranul ar putea ajunge la inchisoare.

Femeia ave agrija de barbat de mai bine de trei ani. Se obisnuise cu el, insa in ultima vreme devenise din ce in ce mai irascibi si recalcitrant. A vrut chiar sa renunte la slujba, insa dupa o discutie avuta cu fiica batranului, s-a razgandit. Astazi de dimineata femeia sunat la politie si s-a plans ca barbatul a  devenit violent.

Politistii au mers acasa la batran iar dupa o discutie avuta cu ambele parti, cei doi s-au impacat. Doar pentru cateva ore. Cand femeia ar fi incercat sa-i dea pastilele, batranul a profitat de o clipa de neatentie a injunghiat-o in spate. Femeia a mai apucat doar sa puna mana pe telefon si sa sune la 112. Imediat la fata locului au sosit mai multe ambulante si politia.

Dupa ce a injunghiat o pe femeie, barbatul a aruncat cutitul in gradina din fata blocului. Batranul a fost si el preluat de o ambulanta dupa ce le-a povestit politistilor ca femeia l-ar fi lovit cu bastonul in cap.

Dupa ce va primi ingrijirile medicale necesare, batranul va fi evaluat si din punct de vedere psihiatric. Daca se va constata ca a avut discernamant in momentul in care a comis fapta, risca sa isi petreaca batranetea in spatele gratiilor.

Redactor: Daniel Albu