Caz șocant în localitatea constănțeană Cumpăna

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t51WZEisEQw[/youtube]Un bărbat de 50 de ani și-a omorât concubina, a tranșat-o, apoi a mers la Poliție. Povestea este mai veche spun vecinii, care afirmă că între cei doi ar mai fi fost confilcte și în trecut, când femeia ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în urma agresiunilor repetate.

Realitatea este însă cu totul alta, spun anchetatorii.  Într-un exces de furie, bărbatul s-a năpustit asupra femeii, a omorât-o și a tranșat-o, apoi a căutat un bidon de plastic în care a pus toate organele interne dar și o parte din membre.

După ce a realizat ce a făcut, bărbatul a încercat să își pună și el capăt zilelor, însă nu a reușit să se spânzure pentru că funia s-ar fi rupt. În cele din urmă s-a hotărât să meargă la poliție. Ajuns aici, acesta și-a schimbat declarația de mai multe ori.

Vecinii spun că cei doi concubini obișnuiau să consume alcool dar niciodată nu s-au gândit că bărbatul ar fi în stare de așa ceva. În trecut a mai tăiat-o cu cuțitul și chiar a ars-o cu fierul încins pe piept, dar aceasta nu a mers la poliţie să depună plângere, ci doar la spital pentru a primi îngrijiri.

Femeia ducea un trai greu alături de cel care i-a luat viața, însă nu avea unde să meargă așa că a indurat. Aceasta avea și 2 copii care locuiesc în localitatea Agigea. O fată care la rândul ei are și ea doi copii și un băiat de 25 de ani.

Bărbatul este în continuare cercetat păentru fapta sa și dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.