Caz scandalos la Constanța (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P8LveSyrE3Y[/youtube]Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce o grenadă i-a explodat în față. Deflagrația s-a petrecut în incinta poligonului de trageri de la Topraisar, acolo unde tînărul se afla cu animalele la păscut. Deși victima ajunsese deja în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, reprezentanții armatei au catalogat incidentul ca fiind un incediu în cîmp, fără existența vreunei persoane rănite.

Tînărul de 15 ani locuiește împreună cu familia  în comuna Ion Corvin și este angajat ca cioban la o fermă din Topraisar, de mai puțin de o săptămână. Nenorocirea s-a petrecut în timp ce acesta se afla cu animalele la păscut. Din cîmpul  cîmpul situat în imediata vecinătate a bazei militare, adolescentul a ajuns în incinta poligonului de trageri, fără ca nimeni să îi restricționeze accesul.

Ciobanii din zonă spun că l-au văzut jucîndu-se cu mai multe proiectile nedetonate și l-au avertizat să se îndepărteze de la locul respectiv. Pînă să își termine vorba, oamenii au fost martori la o explozie în toată regula.

O echipă din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean l-a preluat pe tînăr cu numeroase leziuni în zona capului și a membrelor superioare. Locul deflagrației a fost împînzit de poliție și reprezentanți ai armatei, care au securizat perimetrul și au început cercetările.

Deși accesul în interiorul poligonului de trageri nu a fost permis presei, un reprezentant desemnat de Armată a prezentat datele preliminare ale anchetei.

În timp ce tînărul se află pe patul de spital unde primește îngrijiri de specialitate, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc evenimentul precum și cine se face răspunzător pentru acest incident.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.