Căutat de poliţişiti după ce a provocat un accident

Vorbim despre un bărbat, care a acroşat un taximetru, după ce se pare, ar fi consumat alcool dar şi substanţe etnobotanice. Pentru a scoate cele două victime dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare. Feteleau ajuns la spital, însă medicii spun că sunt în afara oricărui pericol.

Bărbatul de 30 de ani se întorcea de la petrecere, după ce chefuise toată noaptea într-un club. Nici nu a mai văzut pe unde circulă, a mers pe contrasens, pe o stradă cu sens unic, iar într-o intersecţie inevitabilul s-a produs. A izbit în plin un taximetru.

Maşina şoferului care a provocat accidentul s-a oprit la 20 de metri de locul impactului, iar acesta a fugit.

Pentru scoaterea pasagerelor din taximetru a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare. Cele două fete au ajuns la spital, însă medicii spun că sunt în afara oricărui pericol. În maşina şoferului fugar oamenii legii au găsit un pahar îmbibat cu alcool şi mai multe ambalaje de substanţe posibil halucinogene. Proprietarul maşinii care a provocat accidentul este tatăl şoferului.

Pentru fuga de la locul accidentului si sustragerea de la recoltarea probelor biologice riscă o pedeapsa cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Daca se dovedeşte că a şi băut sau a consumat substanţe cu efect halucinogen, pedeapsa va fi mai mare.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Matei Ghioc