Cautari in toi de noapte la Medgidia

Băieţelul de doar un an şi şapte luni a dispărut din faţa casei, unde se juca cu alți copii și surorile mai mari. Familia si-a dat seama seara tîrziu că e de negasit si a alertat autoritățile.

Zeci de jandarmi, pompieri si polițiști de la investigații criminale au inceput să verifice casele din zona. Ploaia le-a îngreunat căutările oamenilor legii, astfel că au apelat și la sprijinul colegilor de la Poliția de Frontieră care au venit cu un aparat cu termoviziune, însă nici urmă de copil.

Polițiștii au mers pe mai mute variante, printre care și cea a unei răpiri.

La ivirea zorilor, politistii au reluat cautarile si au reușit să dea de urma copilului, care adormise pe câmp, la nici 500 de metri de casă. Polițiștii din Medgidia l-au transportat la spitalul municipal pentru ca medicii să îi verifice starea de sănătate. După o noapte petrecută în aer liber, copilul prezenta o stare subfebrilă ușoară și câteva răni la nivelul membrelor inferioare, provenite cel mai probabil de la vegetația abundentă din zonă. Cadrele medicale au decis să îl trimită la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare.

Redactor: Anamaria Stoica