Căutări disperate în Constanța

Se adâncește misterul în jurul copilului de 8 ani dispărut fară urmă la Pecineaga. Deşi a fost căutat de sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari civili prin sat și împrejurimi, până acum nu a fost găsit.

Anchetatorii iau în calcul şi varianta că ar fi fost răpit. Câinele de urmă i-a condus pe oamenii legii pe câmp la marginea unui bazin de decantare al unei ferme de porci. Astazi pompierii au început golirea bazinelor.

La primele ore ale zilei pompierii au pus în funcțiune motopompele de mare capacitate. Una singură este capabilă să scoată 800 metri cubi de apă într-o oră, iar de-a lungul zilei au fost aduse 4 astfel de utilaje.

BIŢICĂ Iulian Alexandru are 8 ani, iar dispariţia lui a fost raportată sâmbătă seară, la ora 19.00. De-atunci, comuna Pecineaga nu mai are linişte.

Este o forfotă de nedescris, iar ultimele indicii i-au condus pe criminaliști la bazinele de decantare ale fermei de porci, unde au fost gasite și rolele copilului. Mai multe piste de investigat s-au deschis în acel moment.

Sătenii au făcut echipe de voluntari, au scotocit toate împrejurimile însă până acum nu au găsit nimic. Tocmai de aceea ei cred că băiatul ar fi putut fi răpit. Chiar și anchetatorii iau în serios acest scenariu sumbru.

În momentul dispariției, copilul locuia doar cu tatăl său. Sâmbătă la prânz, a ieșit să se joace în fața casei, și de atunci nu s-a mai întors.

Rolele copilului au fost găsite în apropierea bazinelor de la fermă, el însă nu.

Poliţiştii interoghează pe toată lumea care are legătură cu familia. Mama copilului a fost chemată și ea la Poliție.

Sunt eforturi uriaşe făcute de căutători, care, însă, nu au reuşit până acum să îl găsească pe copil.Băiețelul are 1,30 metri înălţime, faţa ovală şi ochii căprui. Oamenii legii îi roagă pe cei care au informații utile despre băiat să sune de urgență la 112.

Redactor: Cristina Niță