Cât ne costă sărbătorile de iarnă la Marea Neagră?

Litoralul românesc a devenit o destinație din ce în ce mai căutată de români în perioada sărbătorilor de iarnă. Ofertele hotelierilor sunt variate și tentante, de la tradițional la exotic. Cei care aleg să-și petreacă vacanța la malul mării se vor putea bucura de artificii sau de plimbări romantice pe esplanada înghețată.

Destinațiile de pe litoralul românesc pot fi atractive și iarna. Prețurile sunt mult mai mici decât în timpul verii, iar ofertele nu lipsesc nici ele.

Petrecerea dintre ani se apropie si cei care nu si-au facut inca planuri pot sa rezerve acum o camera cu vedere la mare. Hotelierii de pe litoral au pus la bataie ce au mai bun pentru revelion:  meniuri sofisticate, reduceri substantiale la cazare si seri speciale pentru cei mici. Iar dupa un asa festin cei care ajung la mare de anul nou se pot relaxa in voie la SPA.

Hotelierii ne propun, fără nicio ezitare, să dăm muntele, pe mare. Hotelurile rămase deschise și pe timpul iernii, au pregătit pachete speciale pentru revelion.

Cei care doresc să se plimbe de Crăciun pe esplanada înghețată din Constanța sau să priveasca focurile de artificii de pe cerul constănțean, în noaptea dintre ani, trebuie să știe că pot alege, la preturi atractive, fie apartamentele și vilele din oraș, fie cele din stațiuni.

De asemenea, cei care își doresc un revelion de lux într-un hotel de 4 stele din Mamaia, vor scoate din buzunare în jur de 2000 de lei.

La ora actuală,  gradul de ocupare în unitățile de cazare de pe litoral, pentru noaptea dintre ani, este de 80 %.

În general, oferta vine în întâmpinarea cererii. Dacă ar fi o cerere mai mare, ar exista mai mulți hotelieri care să organizeze petreceri de Revelion.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea