Casieriile RAJA vor fi închise în a doua zi de Paște

Regia Județeană de Apă anunță că serviciile tehnice și de mentenanță din cadrul societății vor funcționa normal în perioada sărbătorilor pascale. Doar casieriile vor fi închise în a doua zi de paște, luni, 17 aprilie.

S.C. RAJA S.A. anunță că, în perioada sărbătorilor de Paște, 15 – 17 aprilie, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către dispecerat, la numărul de telefon 0241/924, vor fi preluate non-stop. De asemenea, echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

Potrivit RAJA, singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor. Astfel, abonaţii interesaţi să achite în aceste zile trebuie să ştie că, în zilele de sâmbătă, duminică și luni – 15, 16 și 17 aprilie, toate casieriile vor fi închise. Începând de marți, 18 aprilie, acestea își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Daniel Albu