Casieriile RAJA vor fi închise de 1 Mai

Abonaţii din municipiul Constanța interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare în aceste zile, trebuie să ştie că programul casieriilor RAJA din Constanţa  se suspendă luni, 1 Mai. Începând cu data de 02 mai, toate casieriile RAJA îşi vor relua orarul normal de lucru.

S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că luni, 1 mai, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţii interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare în această perioadă trebuie să ştie că luni, 1 mai, toate casieriile vor fi închise, însă  începând de marți, 2 mai, acestea își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Daniel Albu