Casieriile RAJA, închise de Ziua Marinei

Casieriile RAJA vor fi închise în minivacanța care se apropie. Persoanele care vor să-și plătească facturile la apă și canalizare sunt așteptate vineri, 11 august, sau începând de miercuri, 16 august. În acest interval, la nivelul societății vor funcționa doar serviciile de mentenanță și exploatare.

S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada minivacanței prilejuită de sărbătoarea  Adormirea Maicii Domnului, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.  Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametri optimi.

Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru pentru perioada  14 – 15 august  este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le facem cunoscut faptul că luni și marți, 14 și 15 august, toate casieriile vor fi închise. Începând de miercuri, 16 august, casieriile își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise și sâmbătă, 19 august.

Redactor: Daniel Albu