Casieriile RAJA, închise de Rusalii și Ziua Copilului

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Rusalii și Ziua Copilului va suferi modificări. Pentru mai multe detalii legate de activitatea regiei de apă în această perioadă, vă invităm să urmăriți materialul următor.

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în zilele de luni – 28 mai și vineri – 01 iunie, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de servicii  la parametrii optimi.  Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile la apă potabilă şi canalizare  cunoscut faptul că, în zilele de luni – 28 mai și vineri – 01 iunie, casieriile RAJA vor fi închise.

În intervalul 29 – 31 mai  casieriile RAJA vor avea program normal de lucru, iar sâmbătă, 02 iunie, casieria de pe strada Răscoalei 1907, nr. 5, din municipiul Constanța va funcţiona în intervalul orar 09,00-13,00. Începând de luni, 04 iunie , toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru.

Redactor: Cristina Niță