Casa de Cultura din Năvodari “Pontus Euxinus” a fost gazda unui eveniment cultural amplu

Casa de Cultură din Năvodari “Pontus Euxinus” a fost gazda unui eveniment cultural amplu. Iubitorii de frumos s-au bucurat de reprezentații susținute de către două generații de actori în devenire.

Abdul Latip, un om dăruit, cu har actoricesc a ales să cultive în rândul celor mari și celor mici dragostea pentru acest univers fascinant al artei teatrale. Cele doua reprezentatii puse in scena la Casa de Cultură din Năvodari, au fost sustinute de catre generații de actori amatori.

Piesa „Gaitele” a fost prezentata publicului spectator in cea de-a doua parte a evenimentului într-o manieră spumoasă care a făcut deliciul publicului.

Putem admira aici implicarea unor oameni cu preocupari diverse, in viata de zicu zi, care se daruiesc teatrului cu un talent nativ. Absolut remarcabil a fost rolul de travestit  interpretat de actorul Latip Abdul.

O prezență sensibilă pe scena „Pontux Euxinus” a fost și cea a profesorului de muzică Camelia Popescu Hriscu, care a încântat audiența cu două piese folk in acorduri de chitară.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet