Carul alegoric, motiv de dispută

Singurul car alegoric care mai defilează în Mamaia a devenit subiect de dispută între un consilier local care are o terasă în zona de intrare în stațiunea și primarul Decebal Făgădău. Consilierul Vasile Chirondojan l-a acuzat pe edilul interimar al Constanței că a modificat traseul paradei, iar acum potențialii lui clienți aleargă înnebuniți după carul alegoric,.

Contre în ședința de Consiliul Local a Municipiului Constanța pe tema singurului car alegoric care mai defilează în Stațiunea Mamaia. Consilierul Vasile Chirondojan, care are o autoservire într-o zonă foarte aglomerată de la intrarea în stațiunea Mamaia este supărat nevoie mare pe edilul care ar fi modificat traseul carului alegoric. Mai precis, Chirondojan acuză că mai nou, turiștii aleargă după car și astfel se provoacă haos, iar el își pierde clienții.

Primarul interimar l-a acuzat pe consilier de dorința exagerată de a face show cu presa, în condițiile în care Chirondojan, cu ocazia altor ședințe de consiliu local, a avut ieșiri asemănătoare, care nu făceau obiectul discuției.

Odată cu preluarea atribuțiilor de primar, Făgădău a propus consilierilor votarea unui proiect de lege care nu mai obliga cluburile din stațiune să dețină un car alegoric. Propunerea a trecut, iar în acest moment Asociația Litoral Delta-Dunării se ocupă de organizarea evenimentelor de acest gen.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea