Cartierul rezidențial Depozit din Năvodari a devenit una dintre ţintele preferate ale spărgătorilor de locuinţe (VIDEO)

La aproape patru zile de la ultimele spargeri din cartierul rezidențial Depozit, ancheta desfășurată de poliție se află în același stadiu ca în noaptea furturilor – cînd oamenii legii au ajuns cu minute în șir întîrziere după sesizare, pierzîndu-le urma infractorilor. Proprietara vilei situate pe strada D3 a fost vizitată de polițiști pentru a treia oară și abia luni cei care cercetează acest caz i-au cerut femeii să-i ajute să intre în posesia imaginilor video filmate de camera de supraveghere a unei reședințe din apropierea producerii spargerii. Fata de 19 ani a păgubitei este cea care a descoperit faptul că spargerea a fost surprinsă pe camere și care totodată a conribuit la ancheta poliției. Le-a dat agenţilor imaginile pe un stick.

Asta în timp ce un alt vecin, vizitat la rîndul său de hoți, dar care a reușit să îi observe înainte de a pătrunde în locuință le-a oferit polițiștilor informații complete despre semnalmentele acestora.

Ajutați de adolescenta de 19 ani și cu date complete despre spărgătorii de lux, polițiștii nu au mai trecut și pe la ultima adresă unde s-a petrecut a trei-a spargere.

În situaţia in care locatarii cartierului rezidențial Depozit din Năvodari sunt disperaţi, conducerea inspectoratului judetean de poliţie transmite sfaturi de preventive a furturile.

Cît despre comandatul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, insp. șef Valentin Burlacu, acesta nu a putut fi contactat decît prin purtătorul de cuvînt al instituției.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc