Cartierul constănțean Anadalchioi a fost călcat, din nou de hoți

La nici o lună de la spargerile din noaptea de Crăciun, hoții și-au făcut apariția din nou, în cartierul constănțean Anadalchioi.

Două echipaje de poliție ale Secției 3 și criminaliștii s-au deplasat pe strada Aaron Pumnul, la vila cu pricina și au făcut cercetarea la fața locului. Potrivit acestora, nu s-au constat urme de efracție în locuință, iar proprietarul nu a reclamat lipsa vreunui bun,  ceea ce înseamnă că hoții nu au mai apucat să opereze din cauză că s-a declanșat alarma.

Polițiștii spun că, după modul de operare este vorba despre aceeași spărgători care au jefuit patru locuințe, în noaptea de Crăciun.  Reamintim că, la acea dată, casele de pe strada Simion Bărnuțiu au fost vandalizate, iar hoții au furat tot ce le-a picat în mână de la bani, obiecte de valoare la bijuterii și tehnologie. Polițiștii au demarat acțiuni de amploare pentru a da de urma suspecților.Noaptea trecută și locuitorii cartierului constănțean Palas au avut parte de neplăceri. Mai mulți proprietari ai unor autoturisme parcate pe strada Zbuciumului s-au trezit cu cauciucurile tăiate. Polițiștii Secției 4 au deschis o anchetă în acest caz.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.