Carnagiu pe drumul european 87, din județul Tulcea

Șapte oameni și-au pierdut viața și alți opt au fost grav răniți într-un accident petrecut aseară în dreptul localității tulcene Cataloi. Patru dintre cei care au suferit răni grave au fost transportați la București cu două elicoptere SMURD. Din primele informații, se pare că șoferul care a provocat accidentul nu avea permis auto.

Potrivit primelor informații, în accidentul din localitatea tulceană Cataloi au fost implicate trei mașini. Tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive și unei depășiri neregulamentare. Anchetatorii spun că două dintre autoturisme s-ar fi luat la întrecere, în timp ce de pe contrasens venea alt automobil. În urma impactului, una dintre mașini s-a rupt în două și a explodat.

La locul accidentului au ajuns 12 ambulanțe și echipaje de descarcerare. Victimele aflate în starea cea mai gravă au fost transportate cu două elicoptere SMURD la București. Printre răniți se numără și un copil de cinci ani.

Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu