Carnagiu la ieșire din Ovidiu

Un teribil accident a curmat, ieri seară, viata a trei persoane printre care și un copil de doar trei ani, iar o a patra se află internată în spital. Șoferul vinovat a fugit imediat după accident, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Tragedia s-a petrecut puţin după ora 19.00, pe podul rutier din localitatea Ovidiu. Victimele, fetiţa de trei ani, mama şi bunica ei, se aflau într-o maşină, alături de o altă femeie. La un moment dat, un autoturism de teren a intrat cu viteză pe sensul lor de mers şi le-a izbit în plin.

Bunica şi mama fetiţei au murit pe loc, iar micuța de 3 ani s-a stins în braţele medicilor, care au încercat să o resusciteze minute în șir.

Cea de-a treia persoană, o femeie de 44 de ani care se afla cu fetița pe bancheta din spate a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit autorităților, imediat după accident, șoferul vinovat de producerea accidentului a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta s-a ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea. Poliţiştii spun că șoferul vinovat era băut.

Bărbatul are de 33 de ani, este din Satu Mare şi lucrează la o firmă care execută lucrări pe autostradă.

Redactor: Oana Jărloianu